Подпалиха вилата на шеф на горското в Разлог

Подпалиха вилата на шеф на горското в Разлог

Рано тази сутрин е пламнала вила в местността "Катарино" край Разлог. Тя не се оказа случайна, защото е на шефа на ДГС - Разлог Здравко Чилев, съобщи struma.bg.

385
0
СПОДЕЛИ

Рано тази сутрин е пламнала вила в местността “Катарино” край Разлог. Тя не се оказа случайна, защото е на шефа на ДГС – Разлог Здравко Чилев, съобщи struma.bg.

Подаден е сигнал на 112 и са изпратени екипи на пожарната. Там вече са пристигнали екипи на пожарната и са започнали работа. Пожарът почти е овладян, но на места все още тлеят огнища, което е опасно, защото може да се развихри наново. Според първоначален оглед на мястото се предполага, че става въпрос за умишлен палеж, но тепърва предстои изясняване на ситуацията и това как е пламнала вилата. Предстои и разследване от полицията, което ще установи причината за огъня. Не се съобщава за пострадали.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273