Пияна жена се развилня в болница

Пияна жена се развилня в болница

Жена вдигна на крак отделението по ортопедия на общинската болница в Дупница.

485
0
СПОДЕЛИ

Жена вдигна на крак отделението по ортопедия на общинската болница в Дупница. Вечерта в кабинета на дежурния лекар в ортопедичния кабинет влязла 38-годишната Б.В.. Тя била сигурна, че е със счупен крак и го съобщила на ортопеда д-р Ванцети Владимиров. Докторът натиснал болното място, за да установи дали има счупване, съобщава struma.bg.

При прегледа тя изпитала уж неописуема болка и заради това скочила и започнала да хвърля на пода всичко, което й попадне пред погледа. Успяла да унищожи стационарния телефон , хвърляла бинтове, спринцовки, чаршафи и крещяла, че ще се оплаче на управителя д-р Любомир Таушански.

В един момент настанала голяма суматоха, виковете на пациентката се чули навсякъде и всички наскачали да помогнат. Притекли се санитарки, шофьори на линейки и доктори. Дотичал бодигардът, който охранява нощно време болницата хванал я за ръка, но видимо употребилата жена алкохол го блъскала и него. Той повикал полиция, но докато дойде патрулка тя си тръгнала.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273