Ново свлачище по Е-79

Ново свлачище по Е-79

Ново свлачище от скална маса се е активизирало и затвори Кресненското дефиле. Инцидентът стана малко днес в ранния следобед малко преди 16 часа, съобщи struma.bg. Засегнатият участък е след малкия тунел в посока Благоевград - Кресна и е затворен.

266
0
СПОДЕЛИ

Ново свлачище от скална маса се е активизирало и затвори Кресненското дефиле. Инцидентът стана малко днес в ранния следобед малко преди 16 часа, съобщи struma.bg. Засегнатият участък е след малкия тунел в посока Благоевград – Кресна и е затворен.

Очаква се участъка да бъде почистен, за да се възстанови движението. Поради липса на алтернативен обходен маршрут движението по международния път за Кулата временно е блокирано и се събира опашка от автомобили. Очаква се до няколко часа да бъдат отстранени падналите скали и след това да започне укрепване на мястото.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273