Новородено дете почина ден след лечение в болница

Новородено дете почина ден след лечение в болница

Новородено дете издъхна ден след лечение в болница, за тази трагедия съобщиха самите родители.

375
0
СПОДЕЛИ

Новородено дете издъхна ден след лечение в болница, за тази трагедия съобщиха самите родители.

Детето на Иванка и Петър Минкови от Граф Игнатиево се родило на 26 януари със секцио и починало на 11 февруари, като преди това е лекувано в интензивното отделение на АГ клиника, детска клиника и преведено в детска хирургия към УМБАЛ „Свети Георги”. Малкият Георги се родил преди термина с тегло от 3110 грама.

Още след раждането е имал пъпчици по цялото тяло. Преведен е за лечение и наблюдение в интензивното отделение, а майката не е получавала информация какво се случва. На 2 февруари докторите са дали детето уж здраво, но майката видяла, че детето не е добре, защото не се хранело и не се изхождало нормално.

На 7 февруари майката и детето били изписани у дома, но скоро разбрали, че детето не е добре и се влошава. Техният педиатър ги посъветвал да влязат в болница. Така на 9 февруари постъпило в детска клиника, но още на следващия ден било преместено в детска хирургия и на 11-и родителите получили новината, че детето е починало сутринта в 5.30 Родителите разбрали само, че имало някаква инфекция и проблем с корема. Предстои изясняване на случая.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273