Нова катастрофа с ТИР на магистралата, този път се разпиля дървесна тор

Нова катастрофа с ТИР на магистралата, този път се разпиля дървесна тор

Поредна катастрофа на магистрала Тракия наложи временно ограничение на движението на АМ “Тракия”. Инцидента е станал в района на 121-ви км, край пътен възел Цалапица, съобщиха от полицията.

800
0
СПОДЕЛИ

Поредна катастрофа на магистрала Тракия наложи временно ограничение на движението на АМ “Тракия”. Инцидента е станал в района на 121-ви км, край пътен възел Цалапица, съобщиха от полицията. Полуремарке на товарен автомобил “Волво” се е преобърнало днес преди обед. Камиона е пътувал в посока София. На телефон 112 около 10,50 часа е получен сигнал за случилото се, като се уточнява, че няма пострадали.

Камиона е превозвал дървесна тор, която се е разпиляла и в двете платна на магистралата. В момента на мястото има полиция, която регулира движението, докато бъде почистено мястото на инцидента. Автомобилите в посока София се пропускат само в дясната лента, а платното в посока Бургас е проходимо при повишено внимание.

Шофьорът на камиона е 28 годишен мъж от Враца. Той е дал проба за алкохол, която се оказала отрицателна. Не е ясна причината за поднасянето на камиона довело да катастрофата.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273