Немска овчарка нападна граждани в Разград

Немска овчарка нападна граждани в Разград

Областната дирекция на МВР – Разград съобщи за ужасен инцидент, който се разиграл вчера вечерта в града. Настървено куче от порода "немска овчарка” нападнало трима мъже и притекъл им се на помощ в последствие полицейски служител. Инцидентът се случил около 19.20 часа вчера пред магазин „Ками” на улица „Д. Хранов” в Разград.

2295
0
СПОДЕЛИ

Областната дирекция на МВР – Разград съобщи за ужасен инцидент, който се разиграл вчера вечерта в града. Настървено куче от порода “немска овчарка” нападнало трима мъже и притекъл им се на помощ в последствие полицейски служител. Инцидентът се случил около 19.20 часа вчера пред магазин „Ками” на улица „Д. Хранов” в Разград.

Кучето се нахвърлило върху 42-годишния с инициали А.А. от град Цар Калоян, 61-годишния с инициали Р.Б. от село Ясеновец и 41-годишния с инициали Д.Д. от Цар Калоян. То ги нападнало и започнало да ги хапе по различни части на тялото.

Уплашени извикали помощ и на място е изпратен полицейски екип от двама служители. Те се притекли на помощ и единият от тях също бил нападнат от кучето и нахапан. Полицаят е нахапан по левия крак и ръка.

В крайна сметка усмирили кучето и всички пострадали са откарани в Спешния център за оказване на медицинска помощ, където им е оказана помощ и са изписани без опасност за живота.

Кучето е  заловено и откарано в Общински питомник – Разград. Установено е, че то е собственост на 42-годишен мъж от града.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273