Мъж се хвърли от 7-я етаж на сграда, а преди това се...

Мъж се хвърли от 7-я етаж на сграда, а преди това се опитал да се обеси

Тази сутрин малко преди 10 часа 60-годишен мъж от Благоевград е полетял от 7-я етаж на своя апартамент, след като се опитал да се обеси.

389
0
СПОДЕЛИ

Тази сутрин малко преди 10 часа 60-годишен мъж от Благоевград е полетял от 7-я етаж на своя апартамент, след като се опитал да се обеси.

Инцидентът е станал в благоевградския квартал “Струмско”, като съседи са станали свидетели на случилото се. Първоначално се смяташе, че мъжът просто се е хвърлил от терасата си, но се оказа, че преди това е искал да се обеси и дори е направил опит, който се оказал неуспешен и именно заради това е полетял от сградата. Мъжът е завързал въже за простира си и го е окачил на врата си. Отпуснал се на него с цел обесване, но сезалът не издържал тежестта му и се скъсал. При скъсването на сезала той е полетял и паднал пред блока. Починал е на място. Полицията разглежда случая, като самоубийство, а според разказите на неговите съседи напоследък имал много проблеми и най-вероятно това е причината да отнеме насила живота си. При огледа на тялото се виждали ясни следи от синини по врата, а част от бесилото било на шията му.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273