Мъж направил опит за самоубийство с антифриз

Мъж направил опит за самоубийство с антифриз

Младеж изпил голямо количество антифриз и пострадал много тежко. Според запознати няма вероятност той да се е нагълтал случайно с течността. 23-годишния мъж избрал изключително мъчителен вариант да сложи край на живота си.

612
0
СПОДЕЛИ

Младеж изпил голямо количество антифриз и пострадал много тежко. Според запознати няма вероятност той да се е нагълтал случайно с течността. 23-годишния мъж избрал изключително мъчителен вариант да сложи край на живота си. 

Инцидентът е станал на 26 февруари на бензиностанцията в Баня. Самоубиецът работел именно на тази бензиностанция, съобщава TrafficNews.bg. Въпросния ден служители на сутрешната смяна дошли да го сменят, защото той е бил нощна смяна, но го открили в безсъзнание и повикали линейка.

На място дошъл екип на спешна помощ, но не станало ясно колко време е бил в безсъзнание преди да го намерят. След прегледа се оказва, че има много тежки изгаряния по хранопровода и животът му продължава и до днес да е в опасност. От отделението по токсикология отказаха коментар за състоянието му.

Лекарите изключват възможността мъжът да е изпил антифриза по грешка, тъй като погълнатото количество е значително. По всяка вероятност се касае за опит за самоубийство. Коментират се различни версии, една от тях е, че наскоро младежът е преживял любовна драма.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273