Мъжът паднал от 7-я етаж при опит за обесване е баща на...

Мъжът паднал от 7-я етаж при опит за обесване е баща на две деца

Самоубилият се мъж в Благоевград има деца и внуци, които скърбят след загубата му.

1310
0
СПОДЕЛИ

Антон Кьосев е самоубилият се мъж, който беше решил да отнеме живота си чрез обесване, а в крайна сметка полетя от 7-я етаж и почина на място в Благоевград. Мъжът е баща на две деца, съобщава „Вяра”.

Той почина на място след падане от 20 метра височина в жилищния си блок на улица „Яне Сандански“ №3, блок 5 А.

Неговите познати и съседи са ужасени, след като видели летящото му тяло сега всички са стресирани. Мъжът живеел във фамилния апартамент заедно с дъщеря си Павлина и зет си, а съпругата му починала преди две години, разкриват съседи. Той имал и голям син, който не е в България работи зад граница. От големия си син има и две внучета. Съседи на Кьосев споделят, че напоследък не му вървяло и дори това, е има деца и внуци не го е спряло да посегне на живота си. До скоро е работел, като пазач, но пострадал при изгаряне от електрически ток и постъпил за лечение в Клиниката по изгаряния в „Пирогов“, от където е изписан дни преди смъртта си.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273