Момиче пострада леко при катастрофа

Момиче пострада леко при катастрофа

Лек пътен инцидент е станал днес в следобедните часове в Благоевград. 24-годишно момиче е ранено леко след удара между два автомобила в града.

314
0
СПОДЕЛИ

Лек пътен инцидент е станал днес в следобедните часове в Благоевград. 24-годишно момиче е ранено леко след удара между два автомобила в града. Сблъсъка е станал около 18.00 часа на ул. “Полковник Дрангов” в града.

Очевидци на случилото се извикали помощ на телефон 112, а скоро след това се отзовали на сигнала. Според огледа на мястото и снетите обяснения причината довела до сблъсък е отнето предимство, вследствие на което двата автомобила се блъскат един в друг.

В една от колите е пострадала една от пътничките. Пострадалото момиче е пътувало на предната седалка и при катастрофата тя е ударила главата си в предното стъкло на колата, което означава, че не е била закопчана с колан . Тя е транспортирана в спешното отделение на болницата в града, като медиците предполагат, че е с мозъчно сътресение.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273