Кола се запали в движение

Кола се запали в движение

Преди час в центъра на Враца кола се запали в движение. Лекият автомобил с марка„Фиат“ се запалил, докато се движел по улица „Петропавловска“, зад театъра.

308
0
СПОДЕЛИ

Преди час в центъра на Враца кола се запали в движение. Лекият автомобил  с марка„Фиат“ се запалил, докато се движел по улица „Петропавловска“, зад театъра.

Собственикът на колата е 35-годишен врачанин, според който причината да се запали автомобилът му е техническа неизправност в акумулатора. Когато се запалила той веднага спрял и отбил от пътя, извадил пожарогасителя от колата си и загасил пламъците. На мястото пристигнал екип на полицията, която констатира нарушението, след което служителите на реда си тръгнали.

Съобщава се, че има нанесени щети по двигателния отсек на автомобила. Колата не е застрахована и разходите по ремонта са за сметка на собственика.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273