Кола е изхвърчала от мост и падна в Перловската река

Кола е изхвърчала от мост и падна в Перловската река

В столичния квартал "Сухата река" е станал инцидент, който за късмет не е взел жертви. Автомобил изхвърчал от пътя в столичния квартал и паднал в Перловска река.

603
0
СПОДЕЛИ

В столичния квартал “Сухата река” е станал инцидент, който за късмет не е взел жертви. Автомобил изхвърчал от пътя в столичния квартал и паднал в Перловска река.

От Нова телевизия уточняват, че инцидента е станал на кръстовището на бул. “Владимир Вазов” и ул. “Тодорини Кукли” в квартала. Според свидетели на станалото колата е карана много бързо и в един момент е била засечена от друга кола. Падналата кола в реката е управлявана от жена, която малко се уплашила след случилото се. Така след засичането тя е изгубила контрол над колата и е полетяла към реката.

Свидетели на инцидента са помогнали на шофьорката да излезе от смачканата катастрофирала кола. Жената е с леки наранявания и е транспортирана в ИСУЛ.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273