Катастрофа с товарен камион на магистрала Тракия

Катастрофа с товарен камион на магистрала Тракия

В ранните часове на тази сутрин е станала катастрофа с товарен камион на Автомагистрала „Тракия”, съобщи Нова телевизия. Камионът е превозвал цитрусови плодове и след удар в мантинелата се е преобърнал.

340
0
СПОДЕЛИ

В ранните часове на тази сутрин е станала катастрофа с товарен камион на Автомагистрала „Тракия”, съобщи Нова телевизия. Камионът е превозвал цитрусови плодове и след удар в мантинелата се е преобърнал.

Голяма част от товара му се е разпиляла по магистралата. През деня се наложи почистване на пътя, в което се включи и багер. Освен това много хора спираха или отиваха до мястото да си съберат от разпиляната стока. Освен лимони имаше разпилени тиквички и праз. Те са били превозвани от Турция за София. Там в голям склад е трябвало стоката да бъде закарана, а след това разпределена за софийските пазари.

Предполага се, че шофьорът е заспал зад волана, направена му е проба за алкохол която е отрицателна.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273