Изгоря заведение в Русе

Изгоря заведение в Русе

Пожар изпепели заведение до стадион „Локомотив” в град Русе късно вчера вечерта.

702
0
СПОДЕЛИ

Пожар изпепели заведение до стадион „Локомотив” в град Русе късно вчера вечерта. За щастие в следствие на инцидента няма пострадали хора, но всички са се уплашили. Клиентите са били евакуирани много бързо без паника, разказаха очевидци.

Огънят е тръгнал малко след 19 часа. Според първоначалната информация пламъците са тръгнали от камината в ресторанта, които бързо се пренесли по инвентара и всичко пламнало. Подаден е сигнал на 112 и за минути след получаването на сигнала на място са били изпратени четири екипа на русенската пожарна, които се заели с потушаването на пламъците. От ресторанта намиращ се в жилищен квартал са изнесени най-бързо газовите бутилки, за да не стане по-голям инцидент, всичко е приключило добре, като изключим, че от заведението, което е и с плувен комплекс не е останало нищо и всичко е изгоряло до основи.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273