Жена натровила мъжа и котката си с отрова за мишки

Жена натровила мъжа и котката си с отрова за мишки

60 - годишен мъж от Дупница е приет в токсикология в „Пирогов” по спешност, след като изял кренвирш, намазан с отрова за мишки.

652
0
СПОДЕЛИ

60 – годишен мъж от Дупница е приет в токсикология в „Пирогов” по спешност, след като изял кренвирш, намазан с отрова за мишки.

Инцидентът станал в ж.к. „Бистрица” в Дупница. Съпругата на  Емил Костов искала да отрови мишките, които обикаляли дома им и намазала кренвирш с отрова за мишки. Оставила го на масата за минутка, за да свърши нещо и тогава в кухнята влязъл мъжа. Видял кренвирша на масата и си отхапал. Още с първата хапка разбрал, че нещо не е на ред и спрял, помислил, че е развален. Дал на котката малко от кренвирша, тя го изяла и почти веднага е умряла. Мъжът разбрал, че нещо не е на ред. В този момент в кухнята влязла  жената и припаднала от ужас, когато разбрала какво е станало. Мъжът успял да запази спокойствие и повикал помощ.

Мъжът веднага усетил, че мирише отвратително, усъмнил се, че нещо не е наред, и дал една хапка на домашната котка, която веднага умряла. Линейката пристигнала за минути и Емил Костов е закаран в интензивен сектор на общинската болница в Дупница. След направени изследвания на мъжа, чиито показатели не били добри, той е транспортиран с линейка за токсикологията в „Пирогов”, за сега неговото състояние не се съобщава.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273