Двама пострадали при взрив на газова бутилка

Двама пострадали при взрив на газова бутилка

От пресцентъра на ОД на МВР-Разград, съобщиха за мъж и жена от Разград, които са пострадали при взрив на газова бутилка. Сигналът за инцидента в апартамент на бул. „Бели Лом” в града бил получен днес сутринта в 11.14 часа на телефон 112.взр

332
0
СПОДЕЛИ

От пресцентъра на ОД на МВР-Разград, съобщиха за мъж и жена от Разград, които са пострадали при взрив на газова бутилка. Сигналът за инцидента в апартамент на бул. „Бели Лом” в града бил получен днес сутринта в 11.14 часа на телефон 112.

На мястото е изпратен екип от пожарникари, които заварили дома с разбита от ударната вълна външна блиндирана врата, разрушени стени и вътрешни врати и натрошени прозорци.

В апартамента живеели мъж на 68 години и жена на 70 години. И двама са пострадали, като мъжът е с по-сериозни наранявания, а жената на е с повърхностни рани. Двамата са откарани в болница за преглед и лекарите са решили да остане в болница само мъжът, жената е изписана за домашно лечение. По първоначална информация взривът е причинен от газова бутилка с пропан-бутан, като се уточнява, че пожар не е имало.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273