Влак в Русе блъсна 18-годишен ученик

Влак в Русе блъсна 18-годишен ученик

18-годишен ученик е загинал, след като е бил прегазен от международния влак София- Букурещ в Русе. Трагичният инцидент в ранния следобед малко след 15.00 днес на ж.п. надлеза над булевард „Христо Ботев“.

764
0
СПОДЕЛИ

18-годишен ученик е загинал, след като е бил прегазен от международния влак София- Букурещ в Русе. Трагичният инцидент в ранния следобед малко след 15.00 днес на ж.п. надлеза над булевард „Христо Ботев“.

Мястото там е забранено за преминаване на жители, но тази забрана често е нарушавана от жителите на квартала.Момчето изгубило живота си е на 18 години и се казва Добрин, тази година той е трябвало да завърши Професионалната гимназия по електротехника в града и да бъде абитуриент.

Машинистът обяснява, че е дал предупредителен сигнал, но момчето е решило да пресече и не успяло да премина на време, като влака го закачил за дрехата и го влачил около 20 метра. Момчето е загинало на място, а пристигналия екип на Спешна помощ само констатирала смъртта му. За сега движението по ж.п. линията е спряно, прави се оглед от следствените полицейски екипи.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273