Верижна катастрофа в Бургас

Верижна катастрофа в Бургас

Тази сутрин около 8 часа е станала верижна катастрофа на кръстовището на ул. "Спортна" с бул. "Тодор Александров" в Бургас.

329
0
СПОДЕЛИ

Тази сутрин около 8 часа е станала верижна катастрофа на кръстовището на ул. “Спортна” с бул. “Тодор Александров” в Бургас.

В катастрофата са участвали шест автомобила, като всичките са се нанизали една в друга. Съобщава се, че за късмет няма пострадали, а нанесените щети са само материални по колите на собствениците. Сред пострадалите автомобили са “Мерцедес”, “Пежо”, товарен автомобил “Фолксваген” и “Фиат”, съобщава „Флагман” .

Очевидци на сблъсъка разказват, че виновен за катастрофата е млад мъж, който рязко набил спирачки след светофара, а в него се забива жена с лекотоварен автомобил и после всички останали направили същото и се сблъскали един в друг.

Мястото на инцидента се почиства, а до успешното почистване  преминаването през важното кръстовище, което е основна връзка на ж. к. „Меден рудник” към Бургас, е невъзможно.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273