БМВ се блъсна в спирка

БМВ се блъсна в спирка

Нелеп инцидент в Асеновград, където БМВ се блъсна в автобусна спирка.

474
0
СПОДЕЛИ

Нелеп инцидент в Асеновград, където БМВ се блъсна в автобусна спирка.

Инцидентът е станал днес късния следобед, като свидетели повикали помощ на 112. Полицията установява, че шофьорът е на 23 години и за щастие няма никакви наранявания. Младежът е имал късмет, че в момента на инцидента на спирката не е имало хора, които да чакат автобус иначе можеше да има голяма трагедия и смърт на невинни хора.

От полицията съобщават, че той е изгубил контрол над колата си и се блъснал в спирката след, като поднесъл. След удара в спирката последвал втори в оградата намираща се зад спирката и спрял. Причина за загубата на контрол над колата била превишена и несъобразена скорост,с която е управлявал автомобилът си. Свидетели на случилото се разкриват, че младият шофьор е бил много уплашен след случилото се, пише БЛИЦ. На място му е направена проба за алкохол, която се оказва отрицателна.

За щастие катастрофата се е разминала само с две счупени стъкла на спирката и леки и повърхностни драскотини по колата.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273