Елегантни украшения със собствено значение – златни медальони

Елегантни украшения със собствено значение – златни медальони

450
0
СПОДЕЛИ

Мислите за романтичен подарък на своята любима, който да има своята стойност и значение – направете своя избор от голямото разнообразие на златни медальони.

Като поднесете такова украшение, вие красноречиво ще заявите своите сериозни намерения и ще направите на любимата приятна изненада.

Елегантното бижу, избрано от каталога на някой онлайн магазин, ще подчертаят не само красотата на гърдите и изящната линия на шията на прекрасната дама, но ще засвидетелства дълбоко и искрено чувство.

Днес златните медальони преди всичко са с кръгла или овална форма, украсени с различни гравюри.

Тези украшения се считат за едни от най-тайнствените и лични в сравнение с всички останали. Свързано е с това, че медальоните пазят много лични неща – снимки, къдрици и други знаци от любими хора.

С първите медальони са награждавали победителите в Древния Рим. В миналото златните висулки напомняли монети, които се закрепвали на верижка и се украсявали с множество скъпоценни камъни.

Столетия след това медальоните се превръщат в пазители на съкровени тайни.

Като бижу златните медальони започват да се използват през периода на Възраждането. Украсявали се с скъпоценни камъни, красиви орнаменти, гравюри от различни стилове.

В тях се помествали снимки или семейни реликви.

Формата на украшението с времето се мени: появяват се изделия с квадратна, овална, ромбоидна форма, във вид на сърце, а майсторите златари ги превръщат в истински произведения на изкуството.

Както в миналото, така и сега, представителките на нежния пол с удоволствие носят тези ярки и изящни украшения, за да подчертаят своята красота и да добавят завършващите черти на загадъчния образ.

Колекцията от модели на златни медальони във виртуалното пространство могат да задоволят и най-претенциозните купувачи.

Могат да се намерят медальони от червено, бяло и жълто злато, оформени в стил, който ще ви хареса.

При избор на изделие от злато задължително следва да се отчитат не само естетическите предпочитания при оформяне на изделието, но и да се прави анализ на това, какво означава нанесения на повърхността на украшението символ.

Това е така, защото украшението играе важна роля в живота на собственика.

Принципно златните медальони се носят повече от представителките на нежния пол. С тях те са още по-привлекателни, чаровни и загадъчни.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273