Безотговорното отношение води до отпушване на канали

Безотговорното отношение води до отпушване на канали

251
0
СПОДЕЛИ

Имаме прекрасна книжарница на оживена централна софийска улица, една от най-големите и оборотните книжарници в града. Особено през зимата, когато навън е студено, много хора влизат вътре, не само за да си вземат някоя книга и да се осведомят за новоизлезли тиражи, но и да се постоплят в приятна атмосфера.

Освен това бих казал, че и много от тях идват до тоалетна. Това естествено се оказва проблем, тъй като на ден сменяме десетки рула тоалетна хартия, които естествено не винаги отиват по предназначение. До сега сме установили, че някои от клиентите или посетителите направо си взимат по цяло руло. Но това не е най-големият проблем, а всъщност факта, че много от хората изхвърлят в тоалетната най-различни боклуци, които не им е там мястото и които докарват до запушване на канала на тоалетната и то особено често.

Нищо не помага на този етап, поставихме табели, не изхвърляйте боклуци, кърпи, превръзки и всякакъв друг материал в тоалетните, но резултат няма, все едно някой нарочно иска да направи беля. За щастие имаме познати от фирма за отпушване на канали, които са винаги на нашите услуги, и в делник, и в празник. Майсторите по отпушване на канали ни препоръчват да правим редовна профилактика, което ние естествено правим, но никой не може да ни препоръча какво да правим с хората, които изхвърлят боклуци в канала на тоалетната.

И въпреки, че това отпушване на канали не е трудна дейност за специалистите в тази сфера, за нас се оказва досадна и често повтаряща се процедура. Наистина не можем да си обясним защо хората правят така, че създават множество проблеми, без да има причина. За всяко отпушване на канали плащаме минимална сума, тъй като имаме годишен абонамент към тази фирма за отпушване на канали. Нейните служители също не могат да ни препоръчат нещо специално, с което да избегнем това често запушване на каналите.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273