Макси мода за пухкави дами

Макси мода за пухкави дами

388
0
СПОДЕЛИ

Макси модата започва да навлиза на нашия пазар от сравнително скоро. Тя се характеризира с предлагане на облекла, които са по-големи размери от обичайните, като размерите започват от XL и стигат до 5XL. Предлага се особено богат асортимент от дрехи, дело на чуждестранни, а напоследък и на български текстилни фирми.

Навлизането на макси модата се налага поради нарастващите показатели на хора с увеличено наднормено тегло, за които е немислимо лесно да намерят дрехи, отговарящи на техните по-специфични размери. Това покачване на показалите според учените се дължи на всекидневния стрес, на депресии, на неправилно хранене с джънк храни, както и на някои здравословни проблеми, а при дамите специално по време на бременност и след раждане. Имено това налага създаването на макси модата, която предлага удобни дрехи със специално изработени кройки, изпълнени от еластични и приятни на допир материи за по-пълните хора.

Дрехите са разкроени и широки, с които по-пълните ще се чувстват изключително удобно, а същевременно ще бъдат стилни, елегантни и привлекателни. Обикновено това са по-широки и свободно падащи блузи, туники, ризи, жилетки, широки панталони, клинове, рокли, поли, якета, пончота, както и цели комплекти, та дори бельо и бански.

Всеки знае, че начинът по който се облича, играе особено важна роля за това как изглежда, което е вметнато и не случайно в народната поговорка „По дрехите те посрещат, а по акъла те изпращат“. С правилното обличане по-пълните могат да изглеждат значително по-слаби. Най-неправилното, което прави по-пълният човек е, че не носи правилният за него номер и размер, и следователно дрехите не прилягат добре по неговото тяло, като подчертават още повече всеки излишен килограм. Носейки обаче правилният номер, това ще бъде избегнато.

Закупуване на дрехи от специалните за макси мода магазини е гарантиран успех. Напоследък пазаруването се улесни с онлайн магазините, чийто каталози са изпълнени с красиви, елегантни, съвременни модели на макси мода, които могат да задоволят и най-претенциозните дамите.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273