Извънредно заседание днес в Парламента изслушва ЕРП-тата

Извънредно заседание днес в Парламента изслушва ЕРП-тата

686
0
СПОДЕЛИ

1400074438_ЧЕЗДнес на извънредно заседание депутатите от енергийната комисия в парламента ще изслушат електроразпределителните дружества.

От EVN, ЧЕЗ и „Енерго-про” ще обяснят какво е довело до проблемите със сметките за електричество от последния месец. След като за два дни се разбра, че десетки хиляди българи се опариха от високи сметки за ток,  бяха разпоредени незабавни  проверки в цялата страна.

От “Енерго-Про” съобщават, че дружеството ще окаже пълно съдействие в хода на проверка от представители на Министерството на енергетиката.

Няколко пъти в годината има изместване на графика на отчет, което създава опасност  в един момент клиенти да бъдат отчетени за период по-дълъг от 31 дни, а това си че чисто нарушение и заради това прибегнали до отчитане на тока два пъти за един месец, оправдават се от “Енерго-про”. Заплащането на фактурата от всички клиенти на “Енерго-Про”, които имат междинен отчет през януари, се разсрочва безлихвено за срок от 15 дни след падежа, което според тях е достатъчно, з ада се потуши този проблем, но хора питат за какво им е това отлагане, като тогава ще дойде следващата сметка за ток и те отново ще трябва да платят две сметки на веднъж.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273