За шарения свят на интериорните врати

За шарения свят на интериорните врати

209
0
СПОДЕЛИ

Интериорните врати са завършващ елемент на интериора в жилището. Много често обаче ни се иска да направим по-свежо и колоритно нашето място, където ни е най-добре, защото сме със семейството си. Така ние реших в нашето жилище интериорните врати да са цветни в коридора, за да го освежим. Апартаментът е стар и коридора е от тези дългите, в които имаш чувството, че влизаш в болница. И така – решението е взето.

По каталозите, разбира се, предложенията са от едноцветни конструкции, което наложи да проявим нашите творчески умения. За детската нямахме проблем – те си харесаха красива червена конструкция, а това подхождаше и за интериора на стаята им. С търсенето на шарени елементи за коридорите, за стаите тези изделия трябваше да са съобразни с конкретния интериор.Така започнахме да обсъждаме идеите на всеки от семейството. Най-важно за нас беше предложението на двете ни дъщери – на 8 и 12 години. Те решиха, че е добре в коридора да се съчетае червения цвят на конструкцията на тяхната стая с резеда за гостната стая и жълта – за кухнята.

Тази идея ни устройваше, защото и за кухнята се решаваше веднага проблема с интериорните врати. Тук определящ цвят са светлите нюанси, а подовото покритие е с тъмен цвят. Така полученият контраст между под и врата изглежда много добре. Към терасата се излиза също през конструкция в светъл нюанс.

За банята и тоалетната нямаше нужда от предложения, защото там всичко е в бяло – предпочитаме белия цвят за тези помещения, защото те са малки и всеки друг цвят ще ги намалява визуално, а те не се нуждаят от това. Остана предложението за цвета на интериорните врати за гостната. Тази стая е с оформени няколко зони, за да се компенсира до някаква степен не достигащата ни жилищна площ и това определя съчетаването на няколко дизайна в един приемлив интериор. Едната от конструкциите е към коридора и ще се наложи да помислим за нейната външна украса. Най-вероятно ще бъде по желанието на дъщерите ни – резеда, за да бъде шарен коридора. Вътрешната страна, както и останалите две интериорни врати са в бежов цвят, който най-добре се съчетава с интериора на помещението.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273